2011. november 6., vasárnap

1.rész
A Kezdetek


Amikor megszólalt a vekker Ria szeme azonnal felpattant. Felült ,lecsapta a vekkerét és maga elé bámult. Azon gondolkodott mit mondjon ma a Tan és Önismeret órájára, mert a e heti téma az hogy mit kezdesz a jövőddel? Őszintén szólva fogalma sem volt mit mondjon de majd –Kitalálok valamit-gondolta. Felállt és elindult a gardróbja felé valamit felvenni. Mint eddig minden reggel kivasalta mellig érő barna haját, befújta egy kis hajlakkal és elindult a táskája felé a konyhába felkapta a szendvicsét, és elindult a suli felé. Amikor felsétált a metró aluljáróból egy pasi ált a lépcső tetejénél és szórólapokat osztogatott. Elvett egyet mert szinte hozzányomta. Nem nagyon érdekelte, de azért elolvasta.
Ez ált rajta:                            Tokio Hotel!
A Tokio Hotel nevű Német banda egy plusz gitárost keres!
A meghallgatás Münchenben lesz, személyesen egyéni előadásban, párokban nem lehet jelentkezni. A szerencsés felvett szállást is kap.További információért érdeklődjön a 06-30-591-2618.
Mikor beért z iskolába egyenesen a padja felé vette az irányt ahol legjobb barátnőjenek is a helye volt. Le ült mellé és a lapot kezdte tanulmányozni. Legjobb barátnője Nicol , rögtön megkérdezte :
-         Szia, mit olvasol annyira??- kérdezte mosolygósan.
-         Hali, ezt a lapot a kezembe nyomta egy pasi a lépcsőnél. Te nem kaptál,hiszen te is arra jössz reggel amerre én.
-         Dehogynem kaptam,és tudod hogy mennyire imádom  TH-t de nagyon farsúl gitározom,tudod nagyon jól.
-         Te teljesen hülye vagy! Nagyon jól gitározol, tudod jelentkezned kéne. Én nem nagyon…akarok.-jelentette ki RiA
-         Miért nem?? - kérdezte felhangon Nikol.
-         Mi az hogy miért nem??  Tuudod hogy még a bandát sem nagyon csípem és ami azt illeti –nevetett egyet- még a nevét sem tudom egyiknek sem.
-          Azt hiszem az egyiket elnevezted sapkás papagájnak- jelentette ki Nikol.
-         Ja, az a Bi…Bi..Bi…- gondolkozott erősen Ria de nem jutott eszébe akárhogyan is akarta.
-         Bill a neve, Ria tök egyszerű csak 4 betű és abból is kettő ugyanaz az a betű- háborodott fel Nikol.
-         Jól van, esküszöm most már ráírom a  karomra szívecskékkel-nevetett fel és vele együtt Nikol is.
 Amint a két lány elkezdett nevetni, a szép hangjukba- amit annyi fiú szeretett az osztályban-belerondított a csúnya csengő.
Amikor vége lett az órának elindultak a folyosón a büfé felé hogy valami kaját vegyenek de Ria észrevett a falon egy nagyon nagy poszter amire a Tokio Hotel neve volt felírva és a részletek a meghallgatásról, amiről ő már reggel értesült. Hirtelen megragadt Nikol kezét és átrántotta azon a kis tömegen ami a poszter előtt ált. Amikor elolvasták egymásra néztek és rögtön eldöntötték jelentkeznek. Hogy mi fogta meg őket? A poszteren ez ált: A szerencsés felvett gitáros szállást, kap a bandával.
Riá akármennyire is tagadta de oda volt a bandáért, csak éppen az osztályukban elég sok volt az olyan gyerek aki utálta a Tokio Hotelt,és látván hogy Nikolt mennyien csúfolják amiatt hogy minden nap a Tokio Hoteles pólóiban járt be, képtelen volt felvállalni még barátnője előtt is mennyire odavan a bandáért. Tini kora óta arról álmodik hogy 15 évesen kiköltözik Németországba és itt hagy mindent a háta mögött, elborította az öröm hogy végre valóra válhat.

Amikor haza ért a 6 órája után ledobta a táskáját, tudván mennyi leckéje van és nem ronthat a példás átlagán, elővette a gitárját és a már olyan régen megtanult Tokio Hotel számokat kezdte el játszani. Már vagy délután 5 óra is lehetett amikor észrevette mennyi is az idő valójában. Illettében letette az akusztikus gitárját és nekiált a leckéjének. Amikor teljes egészében végzett a leckével,a vacsorával, a fürdéssel felvette a TH pizsamáját és lefeküdt aludni.

Mikor felkelt reggel, ugyan úgy mint előzőnap reggel felült, lecsapta az óráját és bámult maga elé, hogyan is közölje apjával hogy jelentkezik egy apjának ismeretlen bandába akik mellesleg Németországban vannak éppen és valószínűleg az egyetlen lánya soha nem jön vissza és minden tetejébe csak 15 éves.

2 megjegyzés: